ilze.ucoz.lv

Ceturtdiena, 25.04.2024, 15:07
Sveicināti Viesi

Reģistrācija
Ieeja
Sākums » 2009 » Jūnijs » 10 » UgunsGrēks personāži
16:51
UgunsGrēks personāži



Elza Timmermane

Leona sieva, sākumskolas skolotāja, Leona labākā drauga Vadima dvīņu puiku klases audzinātāja. Elzas māte aizrāvusies ar alkoholu un vīriešiem, savu tēvu Elza nekad nav pazinusi. Pēc mātes nāves 7 gadu vecumā nokļuvusi bērnunamā, kur agri iemācījusies parūpēties par sevi un pieņemt patstāvīgus lēmumus. Turpat bērnunamā sastapusi savu pirmo mīlestību - pašpuiku Oto. Apprecoties ar Leonu, domājusi, ka sapnis par normālu, laimīgu ģimenes dzīvi piepildījies, tomēr realitāte izrādījusies skarbāka nekā cerēts - Leona dzīvē parādījusies viņa bijusī mīlestība Marta un abu kopīgais bērns Ieviņa. Gluži negaidot Elzas dzīvē atkal ienāk viņas bērnības draugs Oto. Vai Elzai izdosies nosargāt ģimenes laimi? Un vai tā vispār ir laime, ko viņa mēģina nosargāt?



 


  



Marta Pētersone

Leona bērna māte, Pētersonu viesnīcas īpašniece. Talantīga gleznotāja, māksliniece -restauratore, bet tas viņai nav palīdzējis kļūt laimīgai personīgajā dzīvē. Bijusi precējusies ar Edgaru Pētersonu, Aivara Pētersona dēlu, tagad atraitne. Joprojām mīl Leonu. Vai tiešām Martas ilgām nebūs lemts piepildīties? Vai Ieviņai būs jāaug bez tēva?

 





Rihards Baumanis

Psihoterapeits, Martas draugs. Lieliski pazīst cilvēkus, prot viņiem palīdzēt, bet paša personīgā dzīve un attiecības nemitīgi beidzas pie sasistas siles. Sirdī romantisks, bet nemitīgās neveiksmes mīlas frontē likušas vismaz ārēji uzaudzēt biezu ādu un slēpties aiz cinisma - tā vieglāk. Alerģija pret suņiem un nevēlēšanās ēst gaļu savulaik bijusi klasesbiedru izsmiekla cēlonis, kas atstājusi sekas vēl tagad. Rihardam ir bail, ka uz viņu rādīs ar pirkstiem, bail pielaist cilvēkus sev pārāk tuvu - lai nebūtu sāpīgi. Varbūt tieši tādēļ viņš reizēm nekaunas izmantot savu profesiju un manipulēt ar cilvēkiem, tādējādi sajūtoties stiprs un varens. Ir darījis to arī naudas dēļ. Beidzot saticis sievieti, ar kuru būtu gatavs apprecēties un veidot ģimeni - Martu. Tikai Martai, kā izrādās, vēl aizvien ir būtisks Leons. Vai Rihardam izdosies pārvarēt kompleksus un nodibināt ģimeni ar sievieti, ko mīl?

 
  






   Oto

Aivara Pētersona ārlaulības dēls, Elzas bērnības draugs - joprojām mīl Elzu. Savā ziņā abiem ar Elzu vienāds liktenis - pēc mātes nāves abi nonākuši bērnunamā. Elza joprojām nezina, kas ir viņas tēvs, Oto savu tēvu ir atradis un uzzinātais viņu neiepriecina. Puiša acīs Aivars Pētersons ir gļēvulis un maita, kas savulaik pametis viņa māti un nav licies ne zinis par savu dēlu. Aivars gan apgalvo, ka mīlējis Oto māti un, bēgot no Padomju Savienības, nav zinājis, ka viņa ir stāvoklī. Vai Oto izdosies rast kontaktu ar tikko atrasto tēvu? Vai izdosies nodibināt ģimeni ar sievieti, ko mīl - Elzu?

Kategorija: Seriāli | Skatījumu skaits: 3048 | Pievienoja: ilze | Reitings: 0.0/0
Pievienot komentārus var tikai reģistrētie lietotāji.
[ Reģistrācija | Ieeja ]
Vietnes izvēlne


Onlain spēles

Lejuplādes



FORUMS


Šodien dzimšanas diena:


Kategorijas iedaļa
Seriāli [5]
Forums [3]
Zirgi [5]
Grāmatas [3]
Mūzika [3]
Kino [3]
Sabiedrība [3]
Humors [2]
Photoshopes [3]
Video [7]
Stils un Mode [2]
Datori un mobīlie [2]
Sievietēm [3]
Grūtniecība [10]
Sports [2]
Bērni [12]
Grutniecība pa trimestriem [38]
Bildes [2]
Viņai un Viņam [6]
Spēles [38]
Dārzniecība [2]
O!Kartes akadēmija [15]
ilze  | (26)
ottojaaremaa  | (6)
stiene  | (3)
AIRISA  | (3)
krajpin  | (3)
Foto albūms
Gadījuma bilde:
2
Gadījuma bilde:
Gadījuma bilde:
Masāža bērnam
Gadījuma bilde:
Trakry
Gadījuma bilde:
Sieviete ar naudu
Mini-čats
200
TOP komentāri
ilze


Komentāri: [12]


ottojaaremaa


Komentāri: [9]


Lilli


Komentāri: [4]


AIRISA


Komentāri: [4]


osis123


Komentāri: [1]


Statistika

Kopā Online: 1
Viesi: 1
Lietotāji: 0



Saitā reģistrējušies
Pavisam kopā: 247
Pēdējā mēneša laikā: 0
Pēdējā nedēļā: 0
Vakar: 0
Šodien: 0

 No viņiem
Administrātore: 1
Eksperti: 0
Aktīvi lietotāji: 3
Reģistrējušies: 243

 No viņiem
Vīrieši: 109
Sievietes:138


Šodien šeit bijuši:



Ieejas forma

Meklēšana


Ierakstu Arhīvs
Tagu mākonis
Faili muzika Photoshop art Design wallpaper Opera Windows graphics love 3D fantasy Lady Gaga rokdarbi games Speeles Ugunsgrēks photoshapes Dārzniecība Zirgi Seriaali fashion mobiilie vinnai un vinnam Bērns Beerns O kartes akademija Sievietem speles